Colbert op maat Utrecht

v

Advies op maat

Engels georiënteerde mode

Sinds 1898

Colbert op maat Utrecht

Bent u op zoek naar een colbert op maat in Utrecht? Veltman Liesting levert sinds 1898 maatwerk op het gebied van herenmode. Een colbert is geschikt voor allerlei verschillende gelegenheden. Zo kunt u een colbert dragen op een maatpak voor naar uw werk of een bruiloft, maar ook tijdens meer casual aangelegenheden misstaat het niet. Door middel van deskundig en eerlijk advies wordt in onze winkel in Utrecht, samen met u gezocht naar de perfecte colbert op maat.

Vind de perfecte colbert op maat in Utrecht

Voor uw colbert hebben wij in onze winkel in Utrecht veel verschillende stijlen waarmee wij uw het volledig op maat kunnen maken. Onze colberts worden gemaakt van de beste materialen en volledig afgestemd op wat u wilt. Er zijn talloze mogelijkheden bij het kiezen van de juiste colbert. Populaire stoffen die gebruikt worden voor het maken van colberts zijn:

  • Wol
  • Kasjmir
  • Linnen
  • Katoen

Daarnaast vindt u in onze winkel een zeer diverse collectie. Deze is verdeeld over acht seizoenen per jaar, de vier die u al kent en vier extra ‘tussenseizoenen’.

Kom langs in onze winkel voor een deskundig advies

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 030 231 0965. Of kom langs in onze winkel in Utrecht waarbij we onder het genot van een kop koffie uw wensen voor een colbert op maat kunnen bespreken.

Neem contact op