Kostuum Utrecht

v

Advies op maat

Engels georiënteerde mode

Sinds 1898

Kostuum Utrecht

Wilt u een heren kostuum op maat kopen in Utrecht? Wij van Veltman Liesting leveren al sinds het jaar 1898 kostuums op maat. Het kopen van een kostuum kan erg lastig lijken door de hoeveelheid aan verschillende opties die er beschikbaar zijn. In onze winkel in Utrecht stellen we in minimaal 2 uur het perfecte kostuum voor heren samen. Door maatwerk weet u zeker dat het kostuum uitstekend past.

Het beste heren kostuum kunt u in Utrecht kopen

Onze kostuums worden gemaakt van de beste stoffen en materialen. U heeft keuze uit meer dan 3000 verschillende stoffen. Elk kostuum is uniek en is leverbaar in elke kleur die u maar kunt bedenken. Door onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en maken van kostuums kunt u er zeker van zijn dat u een kwalitatief hoogwaardig product koopt. Door de centrale ligging van onze winkel in het hart van Utrecht wordt het kopen van een heren kostuum nog gemakkelijker. Wij garanderen u dat uw kostuum binnen vier tot zes weken klaarligt in onze winkel. Naast het op maat maken van een kostuum kunnen wij u ook voorzien van bijpassende op maat gemaakt schoenen om uw outfit compleet te maken.

Wij maken uw kostuum op maat in Utrecht

In onze winkel in Utrecht beschikken wij over de nieuwste computertechnieken om u een perfect passend kostuum te leveren tegen de prijs van een kledingstuk dat u bij een kledingzaak koopt. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw maten op te meten en te luisteren naar uw wensen om zo een kostuum te creëren dat voldoet aan al uw wensen. Daarnaast beschikken wij over een gevarieerde collectie waarmee u inspiratie op kunt doen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Als u benieuwd bent geworden kunt u vrijblijvend contact opnemen. Bel 030 231 0965 om een afspraak te maken en kom naar onze zaak in Utrecht om een kostuum voor heren op maat te laten maken. We vertellen u graag alles over het proces als u hier vragen over heeft.

Neem contact op