Maatkleding Utrecht

v

Advies op maat

Engels georiënteerde mode

Sinds 1898

Maatkleding Utrecht

Wij bieden deskundig geproduceerde maatkleding in onze winkel in Utrecht. Al meer dan een eeuw heeft Veltman Liesting ervaring in het leveren van maatkleding in de binnenstad van Utrecht. Natuurlijk bent u van ver buiten Utrecht welkom in onze zaak. Maatkleding is geschikt voor diverse aangelegenheden. U kunt ervoor kiezen om maatkleding te nemen voor uw werk, maar ook voor informelere aangelegenheden kunt u ervoor kiezen om maatkleding te dragen.

Een uitgebreide keuze aan maatkleding in Utrecht

In onze winkel in Utrecht hebben wij een ruime collectie aan maatkleding. Of u nu op zoek bent naar een 3-delig pak of enkel een colbert. U kunt voor alles omtrent maatkleding bij ons terecht. Wij bieden onder andere de volgende maatkleding aan:

  • Colberts
  • Pakken
  • Overhemden
  • Jassen
  • Jeans
  • Pantalons

Naast bovengenoemde maatkleding kunt u bij ons in Utrecht ook terecht voor schoenen op maat. Als u bij ons naar buiten loopt, ziet u er van top tot teen piekfijn uit. Voor het opmeten en bespreken van uw wensen rekenen we bij pakken minimaal twee uur en voor andere maatkleding rekenen we minimaal één uur.

Interesse? Bel ons en vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u onze collectie in het echt komen bekijken? U bent van harte welkom om onze opties voor maatkleding te komen bekijken in onze winkel in Utrecht. Bel 030 231 0965 of kom eens langs voor een kopje koffie. Alle maatkleding die wij leveren worden gegarandeerd binnen vier tot zes weken geleverd!

Neem contact op