Maatwerk

Waar vroeger een kledingstuk gemaakt werd met een handgetekend sjabloon, daar gebruiken wij nu de nieuwste computertechnieken. Door efficiëntere verwerking zijn de kosten dermate gereduceerd, dat u maatwerk krijgt tegen de prijs van een kledingstuk uit de winkel.

Eén ding blijft echter hetzelfde tenopzichte van vroeger:

De passie waarmee wij u over stoffen en modellen adviseren, immers bent u als klant onze reclame.

OVERHEMDEN

Katoen, linnen of katoen met wol. Met een aanbod van over 900 stoffen en 30 boordmodellen 15 manchetvormen. Details duidt op kleine onderdelen, maar wat betreft het maatshirt zijn details bij ons de hoofdzaak en bijna alles is mogelijk.

PANTALONS

Uiteraard valt onder onze maatwerkafdeling ook de pantalon. Maar naast het op maat maken van de pantalon, bieden wij u tegenwoordig ook de mogelijkheid een jeansbroek naar uw pasvorm te laten fabriceren.

JASSEN

Van een mooie winterjas tot een functionele travel-coat in diverse stijlvolle en modieuse modellen. Met het enorme stofaanbod en de mogelijkheid de jas op maat te laten maken, is de te grote en te warme jas verleden tijd.

SCHOENEN

Als kers op de taart bieden wij u om uw gehele outfit te voltooien een totaal maatconcept wat betreft schoenen. Met het digitale en ontwerpsyteem stelt u de schoenen van uw dromen samen, waarbij u direct een visuele voorstelling krijgt van wat u van de schoen kunt verwachten.

PAKKEN

Naar welke gelegenheid u ook gaat of wat uw gekste wensen ook zijn, wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk voor de dag te laten komen in een pak dat aansluit op uw karakter. Uw pak kan zijn wie u bent, een statement, een persoonlijkheid en wij helpen u uit volle passie bij het geïnspireerd raken om deze vaak over het hoofd geziene eigenschap van ‘het pak’ een invulling te geven.

Welke stof u ook selecteert. Single breasted of juist double breasted. De contouren in combinatie met het comfort en verwerking bepalen uiteindelijk hoe u eruit komt. Ca.3200 stoffen van klassiek tot trend.

SEIZOENSVOORBEELDEN

Hieronder ziet u de seizoensvoorbeelden van de pakken. Dit dient enkel ter inspiratie en ter illustratie van welke stijlen er beschikbaar zijn, er is namelijk nog veel meer mogelijk!