Over ons

VELTMAN LIESTING VOND ZIJN OORSPRONG IN UTRECHT IN HET JAAR 1898

Rond het jaar 1900 was het een redelijk gebruik ook de geboortenaam van de vrouw in de bedrijfsnaam op te nemen wanneer de eigenaar samen met zijn vrouw het bedrijf runde. Zo is de combinatie Veltman Liesting ontstaan,  in die tijd een leverancier voor herenmode accessoires.

IN 1931

werd ons bedrijf overgenomen door Louis Vermeer en hij zette het bedrijf succesvol door. En hij werd weer opgevolgd door een neef van hem, Richard van de Pas. Deze neef wist Veltman Liesting uit te bouwen in naam en faam op het gebied van Engels georiënteerde mode.

IN 1984

verkoopt Richard van de Pas het bedrijf aan een collega Louis Gout. Een collega die zijn sporen al jaren in het vak had verdiend, maar het niet kon laten om zijn vakkennis samen met zijn vrouw ook in Utrecht te verkondigen.

IN 1995

is een volgende generatie is aan de beurt. Robert Gout neemt het bedrijf over van zijn ouders. Na een grondige opleiding binnen en buiten het bedrijf, vinden de ouders dat het nu tijd wordt om het stokje over te dragen.

IN 2000

gaat Veltman Liesting terug naar zijn “oorsprong”. De veranderende economie geeft Veltman Liesting de mogelijkheid om  op een moderne manier maatkleding aan haar klanten te leveren vanuit een nieuwe visie.

Naast de ruime collectie vrijetijdskleding en collectie maatpakken laat Veltman Liesting  je nu ook zelf je pak, colbert of overhemd samenstellen uit stoffen naar keuze.Ook kan je je eigen schoenen samenstellen op basis van je eigen smaak en persoonlijk advies!