Pakken Utrecht

v

Advies op maat

Engels georiënteerde mode

Sinds 1898

Pakken Utrecht

Onze pakken worden gemaakt met de beste stoffen en materialen in de binnenstad van Utrecht. Al meer dan honderd jaar kunt u bij Veltman Liesting terecht voor pakken voor heren in Utrecht. Sinds 1898 zijn wij expert op het gebied van herenkleding. Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat u een perfect passend en stijlvol pak krijgt.

De meest unieke pakken voor heren in Utrecht

In onze winkel in Utrecht heeft u keuze uit meer dan 3000 stoffen waardoor alle pakken voor heren die wij maken uniek zijn. Wij nemen minimaal twee uur de tijd om uw wensen door te nemen en uw maten op te meten. Ook Veltman Liesting gaat met de tijd mee. Waarbij we vroeger onze pakken met de hand tekende maken wij nu gebruik van de modernste technieken van Utrecht en omgeving om zo efficiënt en goedkoop mogelijk onze pakken te kunnen produceren. Daarnaast garanderen wij u dat uw pak binnen vier tot zes weken voor u klaarligt in onze winkel in Utrecht. Naast pakken kunnen wij u ook voorzien van op maat gemaakte schoenen die perfect passen bij uw pak. Zo loopt u met een complete outfit onze winkel in Utrecht uit.

Koop uw nieuwe pak bij Veltman Liesting

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken om uw wensen voor een nieuw pak door te nemen? Bel 030 231 0965. U bent van harte welkom in onze winkel in Utrecht waar u onze collectie met pakken voor heren in het echt kunt bekijken.

Neem contact op