Trouwpak Utrecht

v

Advies op maat

Engels georiënteerde mode

Sinds 1898

Trouwpak Utrecht

Wilt u een trouwpak kopen in Utrecht? Veltman Liesting heeft al sinds 1898 ervaring op het gebied van herenkleding. Het kopen van een trouwpak is geen eenvoudige opgave. Welke stijl moet u kiezen? Welke kleuren matchen het best? Ons deskundig en vriendelijk personeel geeft u deskundig en eerlijk advies over alles waarmee u rekening moet houden bij het samenstellen en kopen van een trouwpak in onze zaak in Utrecht.

Het perfecte trouwpak kunt u kopen in Utrecht

Met een keuze uit meer dan 3000 verschillende stoffen zult u bij Veltman Liesting gegarandeerd slagen. Wij nemen minimaal twee uur de tijd voor u om erachter te komen wat u wilt. In deze tijd nemen we al uw maten op. Ook kunt u bij ons terecht voor de mooiste schoenen op maat om uw trouwpak compleet te maken. Onze trouwpakken worden gegarandeerd binnen vier tot zes weken geleverd waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw pak op tijd klaarligt in onze winkel in Utrecht.

Een trouwkostuum dat laat zien wie u bent

Wanneer u op zoek bent naar een klassiek trouwpak of een wat meer modern trouwkostuum, in onze winkel in Utrecht zult u gegarandeerd slagen. Door onze uitgebreide collectie kunt u eindeloos variëren met kleuren, stoffen, stijlen en knopen. Hierdoor zal uw trouwkostuum precies uitstralen wie u bent.

Bel voor een afspraak met onze specialisten

Voor het perfecte trouwkostuum kunt u bellen naar 030 231 0965 om een afspraak te maken in onze winkel in Utrecht. Met onze vakmanschap en passie voor het kleermakersvak zorgen wij ervoor dat u uw bezoek niet snel zult vergeten.

Neem contact op